Legalább 15 évig neveztük rablóhúsnak ezt a kaját, pedig nem is az. De most már mindegy, így marad. Ha tudsz neki jobb nevet, ne habozz megosztani velem, de jelzem előre, hogy a "fóliás hús" kiesett, túl snassz.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 4 db 100-150 g-os hátszín szelet - 2 éhes testépítőnek lesz elég.
- 1 nagy alma (az én kedvencem a golden, így ez is azzal készült)
- 1 fej vöröshagyma
- bors
- mustár
- kókuszzsír
- alufólia
- Sütőt kapcsold be, 170 fok légkeveréses.
- Az almát 3 mm vastag szeletekre szeleteld fel.
- A vöröshagymát ugyanekkorára.
- A hátszínszeleteket óvatosan piszkold össze egy kevés kókuszzsírral, borsozd meg, majd alaposan kend meg mustárral.
- A mustárra tedd a hagymát, arra az almát.
- A húst csomagold be lazán egy darab alufóliába.
- A csomagokat rakd egy tepsibe. Ne legyen túl nagy tömeg a tepsiben, de az nem baj, ha egymáshoz simulnak a résztvevők.
- 1 órán át süsd. 1 óra elteltével csomagold ki egy kicsit az egyik csomagot, hústűvel vagy villával ellenőrizd, hogy megfelelően megpuhult-e. Ha nem, akkor csomagold be és küldd vissza még egy kicsit a sütőbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése